19/02/2023 19/02/2023 Στο πλευρό των πολυτέκνων και της Καστοριάς βρίσκεται η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Καθηγούμενος αυτής Γέροντας Εφραίμ. Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι ο  Σύλλογος Πολυτέκνων  Καστοριάς πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς. Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση υπερπολύτεκνων οικογενειών οικογενειών που...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 9:20

Η Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου στηρίζει τους πολυτέκνους της Καστοριάς

Διαδώστε:
Η Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου στηρίζει τους πολυτέκνους της Καστοριάς

Στο πλευρό των πολυτέκνων και της Καστοριάς βρίσκεται η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Καθηγούμενος αυτής Γέροντας Εφραίμ.

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι ο  Σύλλογος Πολυτέκνων  Καστοριάς πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση υπερπολύτεκνων οικογενειών οικογενειών που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες κατά τα έτη 2020 – 2021 και 2022

Θα βραβευτούν επίσης τα τέκνα των πολυτέκνων οικογενειών  που αρίστευσαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα τέκνα που εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας, κατά  τα έτη 2020 – 2021 και  2022.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και τη χορηγία του Καθηγούμενου της  Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Γέροντος Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων