28/01/2020 28/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών των Γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος πόλεως Καστορίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:30: Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 20:24

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας καλεί τους εκπαιδευτικούς του τόπου

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας καλεί τους εκπαιδευτικούς του τόπου

Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών των Γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος πόλεως Καστορίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:30: Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ. Μετά το πέρας του οποίου θα ακολουθήσει ομιλία του Καθηγητού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Ελλογιμωτάτου κ. Εμμανουήλ Βαρβούνη και θα πραγματοποιηθεί βράβευση αποχωρούντων εκ της ενεργού υπηρεσίας Εκπαιδευτικών, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.

Στην συνέχεια θα παρατεθεί δεξίωση για τους εκπαιδευτικούς στο κέντρο: “Γεύση και Μελωδία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων