29/12/2020 29/12/2020 Ανακοίνωση για την εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχη της κυρού Σεραφείμ εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. “Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2020, ο ταπεινός ποιμένας της Καστοριάς κ. Σεραφείμ, ανεχώρησε εκ χώρας ζώντων προς την Άνω Ιερουσαλήμ. Παρά τις άοκνες και θυσιαστικές προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του 424 ΓΣΝΕ, δεν κατέστη δυνατό να διατηρηθεί εν ζωή. Εκφράζονται...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 7:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 9:05

Η Μητρόπολη Καστορίας για την κοίμηση του Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καστορίας για την κοίμηση του Ποιμενάρχη της

Ανακοίνωση για την εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχη της κυρού Σεραφείμ εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη.

“Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2020, ο ταπεινός ποιμένας της Καστοριάς κ. Σεραφείμ, ανεχώρησε εκ χώρας ζώντων προς την Άνω Ιερουσαλήμ. Παρά τις άοκνες και θυσιαστικές προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του 424 ΓΣΝΕ, δεν κατέστη δυνατό να διατηρηθεί εν ζωή. Εκφράζονται δημοσίως ευχαριστίες προς τα στελέχη του νοσοκομείου αλλά και προς όλους όσους ανέπεμψαν προσευχές και δεήσεις υπέρ αναρρώσεως του μακαριστού πλέον Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων