18/11/2022 18/11/2022 Η καθιερωμένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτη κ. Καλλινίκου. Κατά την διαδικασία της αιμοδοσίας ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των δωρητών, με την βοήθεια των οποίων η Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας θα μπορέσει να βοηθήσει τους ασθενείς αδερφούς που έχουν ανάγκη από λίγο αίμα. Την διαδικασία...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 9:31

Η Μητρόπολη Καστορίας στηρίζει τις ανάγκες για αίμα

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καστορίας στηρίζει τις ανάγκες για αίμα

Η καθιερωμένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτη κ. Καλλινίκου.

Κατά την διαδικασία της αιμοδοσίας ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των δωρητών, με την βοήθεια των οποίων η Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας θα μπορέσει να βοηθήσει τους ασθενείς αδερφούς που έχουν ανάγκη από λίγο αίμα.

Την διαδικασία της Αιμοδοσίας επισκέφθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος παρακολούθησε και ενημερώθηκε από τον εφημέριό του Ιερού Ναού π. Ελευθέριο Συτιλίδη, για την τράπεζα αίματος και την βοήθεια που προσφέρει.

“Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας καθώς και η Τράπεζα Αίματος ευχαριστούν τους δωρητές αίματος και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας”, αναφέρει η Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων