17/11/2022 17/11/2022 Σε διευκρινήσεις σχετικά με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια της Καστοριάς προέβη η Ιερά Μητρόπολη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας. “Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της, ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο και η όλη στάση της στον Ιερό Ναό ήταν άψογη”, υπογραμμίζει...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 8:59

Μητρόπολη Καστορίας: “Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της και ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Καστορίας: “Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της και ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο”

Σε διευκρινήσεις σχετικά με την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια της Καστοριάς προέβη η Ιερά Μητρόπολη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας.

“Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της, ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο και η όλη στάση της στον Ιερό Ναό ήταν άψογη”, υπογραμμίζει η Μητρόπολη Καστορίας.

“Μετά από δημοσίευμα αθηναικής εφημερίδος, που έγινε προφανώς από λάθος πληροφόρηση, και στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και αφορά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καστοριά και ιδιαιτέρως την υποδοχή της από τον Μητροπολίτη στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για την επίσημη δοξολογία των Ελευθερίων της πόλεως (11.11.2022), δημοσιεύουμε κατωτέρω την φωτογραφία που αποτυπώνει με ακρίβεια το γεγονός. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε τον σταυρό της, ασπάσθηκε το Ευαγγέλιο και η όλη στάση της στον Ιερό Ναό ήταν άψογη”.

Διαβάστε επίσης: Η Καστοριά γιόρτασε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας τον πολιούχο Άγιο Μηνά τον Ελευθερωτή της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων