10/08/2022 10/08/2022 Μετά την θεία Λειτουργία στην Παναγία Κουμπελίδικη που τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος και Πρόεδρος του Γηροκομείου Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Καστοριάς, συνοδευόμενος από την γραμματέα κ. Αναστασία Τσαδήλα, προκειμένου να ευχαριστήσει και προφορικά και γραπτά τον Πρόεδρο της λαϊκής αγοράς...
10 Αυγούστου, 2022 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 17:45

Ο Μητροπολίτης Καστορίας στην λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καστορίας στην λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της πόλης

Μετά την θεία Λειτουργία στην Παναγία Κουμπελίδικη που τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος και Πρόεδρος του Γηροκομείου Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Καστοριάς, συνοδευόμενος από την γραμματέα κ. Αναστασία Τσαδήλα, προκειμένου να ευχαριστήσει και προφορικά και γραπτά τον Πρόεδρο της λαϊκής αγοράς κ. Σάββα Κοτανίδη και τους παραγωγούς που κάθε Τετάρτη προσφέρουν προϊόντα για την κουζίνα του Γηροκομείου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τους παραγωγούς και πωλητές και με τους πελάτες που ήταν εκείνη την ώρα στην αγορά, τους ευλόγησε και διαπίστωσε ότι οι παραγωγοί έδιναν με μεγάλη απλοχεριά και ικανοποίηση προιόντα για το Γηροκομείο.

Επίσης συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας λαϊκών αγορών Δυτικής Μακεδονίας κ. Σάββα Αγραφιώτη για την γενικότερη κατάσταση της αγοράς και των παραγωγών.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα αρτοποιία των κ. Ανδρεόπουλου (αρτοποιείο Iris), ο οποίος επί μια εικοσαετία προσφέρει αρτοπαρασκευάσματα για τους γέροντες, και του κ. Χατζησυμεωνίδη (αρτοποιείο Σουσάμι) που εδώ και κάποιους μήνες προσφέρει επίσης αρτοπαρασκευάσματα για τους γέροντες του Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος τους ενεχείρισε ευχαριστήρια επιστολή, τους ευλόγησε και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων