30/03/2023 30/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, αφού τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ι.Ν.Αγίου Νικάνορος, όπου εκκλησιάσθηκε το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και ομίλησε στα παιδιά, επισκέφθηκε δύο παραγωγικές μονάδες της περιοχής: το οινοποιείο Σ. Στεργίου και την Γεωργική Εταιρία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς. Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε, ενημερώθηκε...
30 Μαρτίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 18:23

Σε παραγωγικές μονάδες ο Καστορίας Καλλίνικος

Διαδώστε:
Σε παραγωγικές μονάδες ο Καστορίας Καλλίνικος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, αφού τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ι.Ν.Αγίου Νικάνορος, όπου εκκλησιάσθηκε το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και ομίλησε στα παιδιά, επισκέφθηκε δύο παραγωγικές μονάδες της περιοχής: το οινοποιείο Σ. Στεργίου και την Γεωργική Εταιρία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε, ενημερώθηκε και συζήτησε με τον κ. Σωτήριο Στεργίου και την οικογένειά του και τον πρόεδρο της Γ.Ε.Ο.Κ. κ. Δημοσθένη Μωυσιάδη.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις εγκαταστάσεις και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσφορά των δύο αυτών επιχειρήσεων, της ιδιωτικής και συνεταιρικής, στην Καστοριά.

Συνεχάρει τους υπευθύνους και τους εργαζομένους και τους προσέφερε από μία εικόνα.

Κυρίως υπογράμμησε την άριστη ποιότητα των προιόντων και της εργασίας και ευχήθηκε να δημιουργούνται στην Καστοριά πολλές τέτοιες υγιείς μονάδες προσφοράς και εργασίας.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων