22/11/2021 22/11/2021 Η θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τιμήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς κατά την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ενώ συλλειτούργησαν μαζί του οι Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού. Την ώρα του Κοινωνικού, ο Αρχιμ. Στέφανος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ανέγνωσε την πρώτη Ποιμαντορική...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 11:36

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Καστοριά

Διαδώστε:
Τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Καστοριά

Η θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τιμήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς κατά την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ενώ συλλειτούργησαν μαζί του οι Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού.

Την ώρα του Κοινωνικού, ο Αρχιμ. Στέφανος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ανέγνωσε την πρώτη Ποιμαντορική Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου προς το ποίμνιο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε Δοξολογία επί τη ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία των Αρχών και των Φορέων του τόπου.

Τέλος, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία Μακεδονομάχων.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων