31/07/2021 31/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας και Παξών κ.Νεκτάριος τίμησε με την παρουσία του, τους πεσόντες Κερκυραίους κατά την Τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974, σε εκδήλωση μνήμης και τιμής που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Κέρκυρας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ανεμόμυλου και από την Ένωση Κυπρίων Κέρκυρας, «Ο Ευαγόρας». Στη εκδήλωση...
31 Ιουλίου, 2021 - 19:52

1974: Οι πεσόντες Κερκυραίοι κατά την Τουρκική εισβολή

Διαδώστε:
1974: Οι πεσόντες Κερκυραίοι κατά την Τουρκική εισβολή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας και Παξών κ.Νεκτάριος τίμησε με την παρουσία του, τους πεσόντες Κερκυραίους κατά την Τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974, σε εκδήλωση μνήμης και τιμής που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Κέρκυρας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ανεμόμυλου και από την Ένωση Κυπρίων Κέρκυρας, «Ο Ευαγόρας».

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πολιτειακές και στρατιωτικές αρχές του νησιού, καθώς και ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ελλάδα κ. Κυριάκος Α. Κενεβέζος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αλέξανδρος Γεννηματάς υποδιευθυντής του διπλωματικού γραφείου του υπουργού εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων