18/04/2019 18/04/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε, ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, τις Φυλακές, το Δημοτικό Γηροκομείο, την Πολυκλινική Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας”, το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου 2019, καθώς και το Καθολικό Γηροκομείο, όπου και μοίρασε ευλογίες, το πασχαλινό τσουρέκι, όπως επίσης και την αναστάσιμη λαμπάδα. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...
18 Απριλίου, 2019 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 15:05

Ευλογίες και το πασχαλινό τσουρέκι από τον Σεβασμιώτατο (φώτο)

Διαδώστε:
Ευλογίες και το πασχαλινό τσουρέκι από τον Σεβασμιώτατο (φώτο)

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε, ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, τις Φυλακές, το Δημοτικό Γηροκομείο, την Πολυκλινική Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας”, το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου 2019, καθώς και το Καθολικό Γηροκομείο, όπου και μοίρασε ευλογίες, το πασχαλινό τσουρέκι, όπως επίσης και την αναστάσιμη λαμπάδα. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή ημέρα:

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων