26/04/2019 26/04/2019 Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τελέστηκε το εσπέρας της Μ. Πέμπτης 25 Απριλίου 2019 η Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να ατενίσουν τον Κύριο της Δοξής, ο οποίος ανήλθε...
26 Απριλίου, 2019 - 0:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2019 - 0:51

“Να ατενίσετε τον Κύριο της Δόξης”

Διαδώστε:
“Να ατενίσετε τον Κύριο της Δόξης”

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τελέστηκε το εσπέρας της Μ. Πέμπτης 25 Απριλίου 2019 η Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να ατενίσουν τον Κύριο της Δοξής, ο οποίος ανήλθε επί του Σταυρού, διά την ημών σωτηρία, κάνοντας ταυτόχρονα ο καθένας τον δικό του αυτοέλεγχο. Ο Χριστός πάντοτε έχει ανοιχτές τις χείρες Του, προσμένοντας την δική μας επιστροφή. Επαφίενται  σε εμάς τα βήματα που θα κάνουμε προς Εκείνον.

Κλείνοντας ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ο Κύριος να άρει και τις δικές μας αμαρτίες, καθότι ο κόσμος μας, ενώ έχουν περάσει δύο χιλιετίες από την Σταύρωση, δεν έχει ακόμα κατανοήσει το μέγεθος της θυσίας του Υιού και Λόγου του Θεού και συνεχίζει να εμμένει στην αμαρτία. .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων