23/02/2021 23/02/2021 Το πρωί της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα που εορτάζει ο άγιος ιερομάρτυς Πολύκαρπος, επίσκοπος Σμύρνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος μετέβη στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας, όπου τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του Μητροπολίτου Κερκύρας Πολυκάρπου Βαγενά, ο οποίος αυτήν την ημέρα ήγε τα ονομαστήριά...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 11:38

Μνήμη Μητροπολίτου Κερκύρας Πολυκάρπου

Διαδώστε:
Μνήμη Μητροπολίτου Κερκύρας Πολυκάρπου

Το πρωί της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα που εορτάζει ο άγιος ιερομάρτυς Πολύκαρπος, επίσκοπος Σμύρνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος μετέβη στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας, όπου τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του Μητροπολίτου Κερκύρας Πολυκάρπου Βαγενά, ο οποίος αυτήν την ημέρα ήγε τα ονομαστήριά του. Στην Μονή Πλατυτέρας βρίσκεται ο τάφος του αειμνήστου Μητροπολίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων