26/11/2019 26/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος υποδέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αικατερίνμπουργκ του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Κύριλλο. Οι δύο μητροπολίτες συνδέονται με φιλία από πολλών ετών και ο κ. Κύριλλος είχε την ευκαιρία να έρθει μία ακόμη φορά ως προσκυνητής...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 21:15

Ο Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ στην Κέρκυρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος υποδέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αικατερίνμπουργκ του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Κύριλλο.

Οι δύο μητροπολίτες συνδέονται με φιλία από πολλών ετών και ο κ. Κύριλλος είχε την ευκαιρία να έρθει μία ακόμη φορά ως προσκυνητής στην Κέρκυρα και στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Οι δύο μητροπολίτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς, μεταξύ άλλων, και για το ουκρανικό ζήτημα, στην γραμμή της καταλλαγής και της αποκατάστασης της ενότητας, για την οποία τόνισαν ότι θα πρέπει όλες οι πλευρές να εργαστούν με αγάπη, εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων