15/01/2022 15/01/2022 Στα πλαίσια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας υπήρξε σημαντική ενίσχυση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων. Τα τρόφιμα δόθηκαν σε ενδεείς οικογένειες του νησιού, οι οποίες μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 11:46

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Κερκύρας

Διαδώστε:
Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Κερκύρας

Στα πλαίσια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας υπήρξε σημαντική ενίσχυση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα δόθηκαν σε ενδεείς οικογένειες του νησιού, οι οποίες μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ Γιάννη Αλαφούζο εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας για την πρωτοβουλία του συλλόγου που αποτέλεσε ενίσχυση για τους εμπερίστατους αδελφούς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων