26/03/2019 26/03/2019 Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας ευχαριστεί την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Κερκύρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πρόσφερε, δια μέσου της Ι.Μ. Κερκύρας, στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της...
26 Μαρτίου, 2019 - 15:13

Προσφορά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Κερκύρας

Διαδώστε:
Προσφορά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Κερκύρας

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας ευχαριστεί την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Κερκύρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πρόσφερε, δια μέσου της Ι.Μ. Κερκύρας, στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της τοπικής Εκκλησίας, 250 κιλά ιχθύων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε δημόσια την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, καθώς και προσωπικά τον άγιο Καθηγούμενό της Αρχιμ. Εφραίμ, για την συνεχή προσφορά στην τοπική Εκκλησία, ευχόμενος Κύριος ο Θεός να ανταποδώσει πνευματικές χαρές στην Μονή, για την αγάπη αυτή προς τους ανθρώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων