23/11/2021 23/11/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό στην επίσημη τελετή παράδοσης του διασωστικού ασθενοφόρου σκάφους του Λιμενικού Σώματος στο νησί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρου Κλιάρη, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, της κυρίας Περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα, των βουλευτών...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 19:19

Στην τελετή παράδοσης ασθενοφόρου σκάφους ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Διαδώστε:
Στην τελετή παράδοσης ασθενοφόρου σκάφους ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό στην επίσημη τελετή παράδοσης του διασωστικού ασθενοφόρου σκάφους του Λιμενικού Σώματος στο νησί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρου Κλιάρη, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, της κυρίας Περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα, των βουλευτών της Κέρκυρας κ. Στεφάνου Γκίγκα και του κ. Δημητρίου Μπιάγκ, καθώς και των δημάρχων της Κέρκυρας κ. Μερόπης Υδραίου, κ. Γεωργίου Μαχειμάρη, κ. Κωνσταντίνου Λέσση και των Παξών κ. Σπύρου Βλαχοπούλου και όλων των τοπικών αρχών.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την τέλεση του αγιασμού προσφώνησε τον κύριο Υπουργό και τον κύριο Αρχηγό ευχαριστώντας τους για την προσφορά και την ευεργεσία στον τόπο της Κέρκυρας και των Επτανήσων. Ανέφερε ότι η παρουσία αυτού του ιδιαίτερου σκάφους θα έχει ένα σημαντικό ρόλο για τους ασθενείς όχι μόνον των ακριτικών νησιών των Διαποντίων Νήσων, των Παξών και Αντίπαξων και της Κέρκυρας, αλλά και για τους πολυπληθείς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την τουριστική περίοδο θα νιώθουν ασφάλεια ως προς τα έκτακτα της υγείας τους.

Παράλληλα ευχαρίστησε και την Περιφερειάρχη που ενέταξε την δαπάνη στην διαχειριστική αρχή της περιφέρειας των Ιονίων Νήσων. Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με τον υπουργό κύριο Πλακιωτάκη καθώς και με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κύριο Κλιάρη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων