23/12/2019 23/12/2019 Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Αρχιεριερατικής Περιφέρειας Λευκίμμης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Παναγία η Οδηγήτρια». Στην εκδήλωση τα παιδιά απέδωσαν ποιήματα, παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια. Για το νόημα των Χριστουγέννων μίλησε ο π. Γεώργιος Νικολαΐδης. Την ευθύνη της εορτής είχαν οι εφημέριοι της περιοχής και τον συντονισμό ο Ιεροκήρυκας...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 15:19

Τα κατηχητικά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Τα κατηχητικά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Αρχιεριερατικής Περιφέρειας Λευκίμμης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Παναγία η Οδηγήτρια». Στην εκδήλωση τα παιδιά απέδωσαν ποιήματα, παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια. Για το νόημα των Χριστουγέννων μίλησε ο π. Γεώργιος Νικολαΐδης. Την ευθύνη της εορτής είχαν οι εφημέριοι της περιοχής και τον συντονισμό ο Ιεροκήρυκας Αρχιμ. Σεραφείμ Λινοσπόρης, ο οποίος στο τέλος μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων