04/03/2021 04/03/2021 Μια δεσποτική Ιερά Εικόνα του Τιμίου Προδρόμου έλαβε προς συντήρηση η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας εκ του Ιερά Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, καθώς και δύο θωράκια με εικόνες και πέντε μικρές εικόνες θωρακίων εκ της Ιεράς Μονής Κηπουραίων. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας έλαβε όλα τα παραπάνω με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της και της υπευθύνου του Τμήματος συντήρησης...
04 Μαρτίου, 2021 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 11:47

Εικόνα του Τιμίου Προδρόμου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας

Διαδώστε:
Εικόνα του Τιμίου Προδρόμου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας

Μια δεσποτική Ιερά Εικόνα του Τιμίου Προδρόμου έλαβε προς συντήρηση η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας εκ του Ιερά Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, καθώς και δύο θωράκια με εικόνες και πέντε μικρές εικόνες θωρακίων εκ της Ιεράς Μονής Κηπουραίων.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας έλαβε όλα τα παραπάνω με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της και της υπευθύνου του Τμήματος συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης της, συνεχίζοντας το έργο της δωρεάν συντηρήσεως περίπυστων Ιερών εικόνων των Ενοριών και των Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας, κατόπιν συνεννοήσεως μετά του Προέδρου και των Μελών του Εκκλησιαστικοῦ Συμβουλίου της Ενορίας Φάρσων και της Δ. Επιτροπής της Εφορείας δια σχετικού Πρωτοκόλλου παραλαβής – παράδοσης προς συντήρηση αυτών στο εργαστήριο της Εφορείας.

«Τό Ἐκκλ. Συμβούλιο τῆς Ἐνορίας Φάρσων, ἡ Ἱ. Μονή Κηπουραίων καί ἡ Ἱ. Μητρόπολις ἐκφράζουμε τήν ἱκανοποίησίν μας καί τίς εὐχαριστίες μας πρός τήν συντηρήτρια κ. Ἂννα Ζαφείρα καί τόν Προϊστάμενον τῆς Ἐφορείας κ. Γρηγόριον Γρηγορακάκην διά τό σημαντικό αὐτό ἒργο πρός τήν Τοπικήν μας Ἐκκλησία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων