29/11/2022 29/11/2022 ​Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας προγραμματίζει συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι στέλνουν τα παιδιά τους στα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και νέων ζευγαριών τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν εις τις συναντήσεις αυτές εις τις οποίες θα συζητούνται επίκαιρα οικογενειακά και κοινωνικά θέματα. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 14:55

Η Μητρόπολη Κεφαλληνίας κοντά στους γονείς και τα νέα ζευγάρια

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κεφαλληνίας κοντά στους γονείς και τα νέα ζευγάρια

​Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας προγραμματίζει συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι στέλνουν τα παιδιά τους στα Κατηχητικά Σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και νέων ζευγαριών τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν εις τις συναντήσεις αυτές εις τις οποίες θα συζητούνται επίκαιρα οικογενειακά και κοινωνικά θέματα.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.30 εις το Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό.

Θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και θα ακολουθήσει διάλογος.

Θέμα: «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σημερινή οικογένεια και η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων