27/06/2021 27/06/2021 Τελέστηκε την Παρασκευή 25 Iουνίου Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου και στη συνέχεια επιμνημόσυνος δέηση για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά. Πιστοί και πνευματικά τέκνα του μακαριστού γέμισαν την Εκκλησία του Αγίου ενώ και στο αύλειο χώρο υπήρχε αρκετός κόσμος. Για το έργο και την προσφορά του Μακαριστού Γεράσιμου μίλησε ο...
27 Ιουνίου, 2021 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2021 - 16:54

Αγρύπνησαν για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο

Διαδώστε:
Αγρύπνησαν για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο

Τελέστηκε την Παρασκευή 25 Iουνίου Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου και στη συνέχεια επιμνημόσυνος δέηση για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμο Φωκά. Πιστοί και πνευματικά τέκνα του μακαριστού γέμισαν την Εκκλησία του Αγίου ενώ και στο αύλειο χώρο υπήρχε αρκετός κόσμος.

Για το έργο και την προσφορά του Μακαριστού Γεράσιμου μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Ατρού, ενώ παρόν ήταν και ο βουλευτής Παναγής Καππάτος.
Έξι χρόνια χωρίς τη φυσική παρουσία του Μητροπολίτη Γεράσιμου αλλά με την Αγάπη και την Έννοια του του να σκεπάζει το νησί της Κεφαλληνίας.

 

 

Πηγή: voutospress.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων