06/11/2022 06/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Δήμου Μεταμορφώσεως, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του ναού. Ακολούθως τέλεσε το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Κουτσαντώνη κτήτορος του ως άνω Ιερού Ναού. Την...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 20:40

40ήμερο μνημόσυνο π. Γεωργίου Κουτσαντώνη, κτήτορος Ι.N. Προφήτου Ηλιού Μεταμορφώσεως

Διαδώστε:
40ήμερο μνημόσυνο π. Γεωργίου Κουτσαντώνη, κτήτορος Ι.N. Προφήτου Ηλιού Μεταμορφώσεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Δήμου Μεταμορφώσεως, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του ναού.

Ακολούθως τέλεσε το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Κουτσαντώνη κτήτορος του ως άνω Ιερού Ναού.

Την ώρα του κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, κήρυξε τον Θείο λόγο αναφερόμενος στη σχέση Θεού και ανθρώπου αναφορικά με τη Σωτηρία του, μέσα από χωρία της Αγίας Γραφής. Προ της απολύσεως αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μακαριστού π. Γεωργίου, ο οποίος αποτελούσε πρότυπο κληρικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων