27/10/2020 27/10/2020 Την δέουσα τιμή, ως είθισται άλλωστε, απέδωσε στον Άγιο Δημήτριο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, που ιερούργησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς, προχθές το απόγευμα, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και ιερείς της Μητροπόλεως. Μετά την Αρτοκλασία ετελέσθη Δέησις...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 10:43

Φωτορεπορτάζ από τον Άγιο Δημήτριο Κηφισίας

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ από τον Άγιο Δημήτριο Κηφισίας

Την δέουσα τιμή, ως είθισται άλλωστε, απέδωσε στον Άγιο Δημήτριο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, που ιερούργησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς, προχθές το απόγευμα, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και ιερείς της Μητροπόλεως.

Μετά την Αρτοκλασία ετελέσθη Δέησις προς τον Κύριο για την απαλλαγή του κόσμου από την λοιμική νόσο. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, ανεφέρθη στην καρτερία, την αντοχή και την ανδρεία που επέδειξε ο Άγιος Δημήτριος στα μαρτύρια, και κάλεσε τους πιστούς σε έναν διαρκή αγώνα μίμησις των Μαρτύρων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων