04/12/2022 04/12/2022 Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας. Την κυριώνυμο ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μεθέορτο Εσπερινό και προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκοβρύσεως συμπαραστατούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιο...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 22:12

Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Μητρόπολη Κηφισίας

Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας.

Την κυριώνυμο ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μεθέορτο Εσπερινό και προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκοβρύσεως συμπαραστατούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Δελατόλα και Αμαρουσίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεο Κατάρα και ιερείς της περιοχής.

 

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δήμου Μεταμορφώσεως συμπαραστατούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Αμαρουσίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεο Κατάρα και Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Δελατόλα, στον οποίο και ανατέθηκε η διακονία του θείου λόγου, καθώς και ιερείς της περιοχής.

Ο π. Ευστράτιος αφού αναφέρθηκε στον βίο τόσο της Αγίας Βαρβάρας όσο και του συνεορτάζοντος Αγίου Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, μίλησε για την σπουδαιότητα της Αγιότητας, η οποία πρέπει να είναι σκοπός της ζωής κάθε χριστιανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων