16/08/2022 16/08/2022 Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς την Κυρία Θεοτόκο, τελέσθηκε μετά από 2 χρόνια περιορισμών ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, συμπαραστατουμένου υπό του Πανοσιολογιωτάτου Ιεροκήρυκος Αρχιμ. π. Νικάνωρος...
16 Αυγούστου, 2022 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 12:48

Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως στο πολύπαθο Μάτι

Διαδώστε:
Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως στο πολύπαθο Μάτι

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς την Κυρία Θεοτόκο, τελέσθηκε μετά από 2 χρόνια περιορισμών ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, συμπαραστατουμένου υπό του Πανοσιολογιωτάτου Ιεροκήρυκος Αρχιμ. π. Νικάνωρος Καραγιάννη, του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Νέας Μάκρης – Μαραθώνος και ιερέων των όμορων ενοριών.

Προ της Λιτανεύσεως ο Σεβασμιώτατος εχειροθέτησε σε Αναγνώστη έναν ευλαβέστατο κύριο, ο οποίος βοηθά ανελλιπώς και αφιλοκερδώς στο αναλόγιο στον Ιερό Ναό στο Μάτι. Ο Σεβασμιώτατος προ της απολύσεως, συναισθηματικά φορτισμένος αναφέρθηκε στα θύματα της φονικής πυρκαιάς του 2018 και ευχήθηκε ο Τριαδικός Θεός δια πρεσβειών της Κυρίας Θεοτόκου να αγιάζει τις ζωές όλων και να μας στηρίζει στις δυσκολίες της ζωής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων