11/04/2019 11/04/2019 Η μνήμη του Αγίου ενδόξου Εθνοϊερομάρτυρος Γρηγορίου του Ε΄, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, εορτάστηκε χθες  στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερωτρίας Κοκκιναρά Κηφισιάς. Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας καί όχι στο παρακείμενο παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγορίου, λόγω δικαστικής αντιπαραθέσεως. Της Ιεράς Ακολουθίας, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ο...
11 Απριλίου, 2019 - 22:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 21:56

Η μνήμη του Αγ. Γρηγορίου του Ε’ στην Ι.Μ. Κηφισίας

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγ. Γρηγορίου του Ε’ στην Ι.Μ. Κηφισίας

Η μνήμη του Αγίου ενδόξου Εθνοϊερομάρτυρος Γρηγορίου του Ε΄, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, εορτάστηκε χθες  στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερωτρίας Κοκκιναρά Κηφισιάς. Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας καί όχι στο παρακείμενο παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγορίου, λόγω δικαστικής αντιπαραθέσεως. Της Ιεράς Ακολουθίας, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ο οποίος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο, την Πατριαρχία και το μαρτυρικό τέλος του Αγίου Γρηγορίου, προτρέποντας τους πιστούς, να διδάσκουν την νέα γενιά, τα ιερά και τα όσια της Θρησκείας και της Πατρίδος μας, δίδοντας ως παράδειγμα την προσωπικότητα του Αγίου Γρηγορίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων