02/08/2021 02/08/2021 Με κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Τιμοθέου Αρχιεπισκόπου Προικονήσσου στον νεόδμητο Ιερό Ναό του στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, όπου οι πρόσφυγες μετέφεραν τα Ιερά Λείψανα, την Εικόνα και την τιμή του Αγίου. Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, ετελέσθησαν τα Θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού...
02 Αυγούστου, 2021 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 13:48

Κηφισίας Κύριλλος: «Τέλος η συζήτηση για τα εμβόλια!»

Διαδώστε:
Κηφισίας Κύριλλος: «Τέλος η συζήτηση για τα εμβόλια!»

Με κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Τιμοθέου Αρχιεπισκόπου Προικονήσσου στον νεόδμητο Ιερό Ναό του στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, όπου οι πρόσφυγες μετέφεραν τα Ιερά Λείψανα, την Εικόνα και την τιμή του Αγίου. Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, ετελέσθησαν τα Θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, συμπαραστατουμένου από τούς κληρικούς της περιοχής, παρουσία ικανού αριθμού πιστών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υπό της πολιτείας υγειονομικά μέτρα.

Εκεί, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στο ποίμνιο, αφιερώνοντας μέρος της ομιλίας του στην κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παροτρύνοντας τους πιστούς να μην τον ρωτάνε εκείνον για τον εμβολιασμό, αλλά τους γιατρούς, ενώ απαγόρευσε δημόσια στους ιερείς της Μητροπόλεώς του να συμβουλεύουν για το θέμα. «Δεν είναι θέμα απολογίας, ούτε και πνευματικό αυτό το θέμα. Θα κληθούμε να δώσουμε απολογία για άλλα πράγματα και φοβάμαι πως δεν θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, που δεν δίστασε να πει και πως τα «ανακατώματα τα κάνουν οι γιατροί».

Ακούστε τι είπε ο Σεβασμιώτατος:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων