23/10/2019 23/10/2019 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος. Μετά την Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του κεκοιμημένου ήρωος Μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Κατόπιν ετελέσθη τρισάγιο στον αδριάντα του Παύλου Μελά, που...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 12:51

Μημόσυνο για τον Παύλο Μελά στο Κεφαλάρι

Διαδώστε:
Μημόσυνο για τον Παύλο Μελά στο Κεφαλάρι

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Μετά την Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του κεκοιμημένου ήρωος Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Κατόπιν ετελέσθη τρισάγιο στον αδριάντα του Παύλου Μελά, που υπάρχει στην πλατεία Κεφαλαρίου και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Μητροπολίτη και άλλους φορείς. Το παρόν έδωσαν ο Δήμος Κηφισίας, διάφοροι Σύλλογοι καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων