11/01/2023 11/01/2023 Στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων του Πολύκεντρου και των Οικοτροφείων της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης, οι εργαζόμενοι στις δομές, ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αρετάκης και...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 14:29

Αγιασμός και ευλογία Αγιοβασιλόπιτας στο Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο

Διαδώστε:
Αγιασμός και ευλογία Αγιοβασιλόπιτας στο Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο

Στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων του Πολύκεντρου και των Οικοτροφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης, οι εργαζόμενοι στις δομές, ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αρετάκης και ο Μηχανικός της  Μητροπόλεως κ.Απόστολος Ανδρέαδης.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των δομών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που η μεταξύ ημών τε και υμών σχέση δεν είναι σχέση στενά υπηρεσιακή, αλλά όλοι και όλες σας αισθάνεστε την Ι. Μητρόπολη μας ως το δεύτερο σπίτι σας και αναλώνετε εαυτόν εις την αποστολή και διακονία σας, ο καθένας από τον δικό του χώρο ευθύνης. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή σας την φιλοτιμία. Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας πλούσια την ευλογία και την χάρι του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας καθ΄όλη την διάκρεια του νέου έτους».

Ευχαρίστησε, επίσης, τον Μηχανικό κ. Ανδρεάδη «δια την φιλοτιμία του, τον πολύ του κόπο και μόχθο υπέρ του πλήθους των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη, τις Ιερές Μονές και Ενορίες της ως και τα Ιδρύματα της” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Γεωργίου Αρετάκη, Κλητήρος-Οδηγού της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μαζί με την ευχή του Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου έλαβε μια Εικόνα της Παναγίας και χρηματικό ποσόν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων