02/04/2020 02/04/2020 Η Ιερή Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και από ώρα 6.30μ.μ. έως 8.30μ.μ. θα ψαλλεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου. Λόγω των ισχυουσών ΚΥΑ περί αποφυγής διασποράς της λοιμικής πανδημίας που μαστίζει και την Χώρα...
02 Απριλίου, 2020 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 22:46

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Ι.Μ. Κισάμου

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Ι.Μ. Κισάμου

Η Ιερή Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και από ώρα 6.30μ.μ. έως 8.30μ.μ. θα ψαλλεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου.

Λόγω των ισχυουσών ΚΥΑ περί αποφυγής διασποράς της λοιμικής πανδημίας που μαστίζει και την Χώρα μας η Ακολουθία θα ψαλλεί, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ της 16ης Μαρτίου, όπως αυτή τροποποιήθηκε την 30η Μαρτίου, δηλ. άνευ της συμμετοχής εκκλησιάσματος.

«Επιτρέπεται μόνο η προσέλευση πιστών, για ατομική προσευχή, με βραχεία παραμονή τους στον χώρο λατρείας, τηρουμένης της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 10τ.μ. επιφανείας και με ελάχιστη απόσταση 2 μέτρα μεταξύ τους», ως ορίζει η ΚΥΑ, το οποίο και θα εφαρμοστεί κατά την διάρκεια της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, έχοντας ο Ιερός Ναός λάβει και όλα τα λοιπά προβλεπόμενα και ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας.

“Ας παρακαλέσουμε όλοι μας την Παναγία Μητέρα μας όπως ως την Ελευθερώτρια του Γένους, όπως ελευθερώσει και τώρα το Γένος των Ελλήνων και όλο τον κόσμο από την οδυνηρή αυτή δοκιμασία” καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων