08/03/2023 08/03/2023 Η Β΄ στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας θα ψαλεί υπό του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής, 10ης Μαρτίου στις 17:00, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (Συρικάρι). Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν και να υψώσουν χείρες ικέτιδες προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον...
08 Μαρτίου, 2023 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 11:04

Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου

Διαδώστε:
Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου

Η Β΄ στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας θα ψαλεί υπό του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής, 10ης Μαρτίου στις 17:00, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (Συρικάρι).

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν και να υψώσουν χείρες ικέτιδες προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον μεγάλο και θαυματουργό Άγιο των καιρών, τον Όσιο Νικηφόρο τον λεπρό, για παρηγοριά και για να καταλαγιάσουν τα παθήματα και τα βάσανα του κόσμου.

Στο τέλος των Χαιρετισμών θα διανεμηθεί ειδική έκδοση της Ιεράς Μητρόπολης που αφορά ανέκδοτες επιστολές του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω προς τον Όσιο Νικηφόρο και τον Όσιο Ευμένιο τον νέο, από την Εθιά Ηρακλείου, ως και ειδική Έκδοση με το ιστορικό των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Προσκυνήματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων