02/06/2020 02/06/2020 Συνάντηση με το προσωπικό της ΟΑΚ είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, έπειτα από μία περίοδο τριών μηνών, λόγω αναστολής των εργασιών του,εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19). O Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Γενικό Διευθυντή Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά και προς όλο το προσωπικό...
02 Ιουνίου, 2020 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 16:30

Συνάντηση με το προσωπικό της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση με το προσωπικό της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

Συνάντηση με το προσωπικό της ΟΑΚ είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, έπειτα από μία περίοδο τριών μηνών, λόγω αναστολής των εργασιών του,εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19).

O Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Γενικό Διευθυντή Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά και προς όλο το προσωπικό για την κατανόηση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει λόγω της παραπάνω πανδημίας, ευχήθηκε η συνέχεια των πολυδιάστατων δραστηριοτήτων του Ιδρύματος να είναι ακόμη πιο δυναμική και να χαρίσει και πάλι την ελπίδα στον άνθρωπο και την κοινωνία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων