18/11/2019 18/11/2019 Κατά την εορτή του εν Αγίοις πατρός ημών Αμφιλόχιου, Επισκόπου Ικονίου, άγει το ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 22 Νοε. και ώρα 5.30μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον εόρτιο Εσπερινό εις την Ιερά Πατριαρχική & Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς. Την κυριώνυμο ημέρα, Σάββατο 23 Νοε.,...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 18:27

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κισάμου στις 23 Νοεμβρίου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κισάμου στις 23 Νοεμβρίου

Κατά την εορτή του εν Αγίοις πατρός ημών Αμφιλόχιου, Επισκόπου Ικονίου, άγει το ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 22 Νοε. και ώρα 5.30μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον εόρτιο Εσπερινό εις την Ιερά Πατριαρχική & Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς. Την κυριώνυμο ημέρα, Σάββατο 23 Νοε., την Θεία Λειτουργία εις την αυτή Ιερά Πατριαρχική Μονή.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, 23 Νοε., ο Σεβασμιώτατος συμμεριζόμενος τις δυσκολίες και δοκιμασίες των ανθρώπων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, δεν θα δεχθεί εορτίους ευχάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων