16/05/2019 16/05/2019 Περισσότερους από 15 τόνους κηπευτικών (18 παλέτες), προσέφερε η Εταιρεία Παραγωγών Κηπευτικών Φαλασάρνων Πλατάνου Χανίων Ι.Κ.Ε., στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, προς διάθεση μέσω των προνοιακών και κοινωνικών δομών Της. Ήδη, μέσω των υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως, έχει αρχίσει η διανομή της μεγάλης αυτής ποσότητας κηπευτικών. Άμεσα ωφελούμενοι οι 350...
16 Μαΐου, 2019 - 11:03

“Βοήθεια στο σπίτι” από την Μητρ. Κισάμου

Διαδώστε:
“Βοήθεια στο σπίτι” από την Μητρ. Κισάμου

Περισσότερους από 15 τόνους κηπευτικών (18 παλέτες), προσέφερε η Εταιρεία Παραγωγών Κηπευτικών Φαλασάρνων Πλατάνου Χανίων Ι.Κ.Ε., στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, προς διάθεση μέσω των προνοιακών και κοινωνικών δομών Της.

Ήδη, μέσω των υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως, έχει αρχίσει η διανομή της μεγάλης αυτής ποσότητας κηπευτικών. Άμεσα ωφελούμενοι οι 350 οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα που εξυπηρετούν τα 2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» της Μητρόπολης στις Επαρχίες Κίσαμο και Σέλινο.

Επιπροσθέτως μεγάλες ποσότητες κηπευτικών διοχετεύθηκαν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Κουζίνας που η Μητρόπολις λειτουργεί στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, σε εκατοντάδες πρόσωπα που έχουν ενταχθεί και καθημερινά στηρίζονται από τις 2 αυτές Κοινωνικές δομές, καθώς μόνο η Κοινωνική Κουζίνα προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού εβδομαδιαίως.

Ταυτόχρονα οι Κοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Πρόνοιας τους Αννουσάκειου (Κοινωνικοί Λειτουργοί) επικοινωνούν και με άλλους ευαίσθητους και ευάλωτους χώρους με κοινωνικές ανάγκες, προωθώντας με διάκριση και εχεμύθεια, ικανές ποσότητες κηπευτικών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις πολλές ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Παραγωγών Κηπευτικών Φαλασάρων Πλατάνου Χανίων Ι.Κ.Ε., σημειώνοντας: «Η ευγενής αυτή χειρονομία της εταιρείας Παραγωγών Κηπευτικών Φαλασάρων Πλατάνου Ι.Κ.Ε. φανερώνει την κοινωνική ευαισθησία των μελών της Εταιρείας, τους οποίους και εγκάρδια ευχαριστούμε. Στους συννεφιασμένους ουρανούς των καιρών μας, στην καθημερινότητα που μας τρομάζει, στα θλιμμένα μάτια των αναγκεμένων, έλεος και οίνος, χαρά, φως και ελπίδα, η αγκαλιά της Εκκλησίας που απλόχερα και αδιάκριτα ανοίγεται και προσφέρεται σε κάθε πρόσωπο και άνθρωπο που χρήζει ανάγκης. Τα σα εκ των σων… Ευχόμαστε η ευγενική αυτή χειρονομία να βρεί και άλλους μιμητές, καθώς οι ανάγκες αυξάνονται, πληθύνονται και το επιτάσσουν…», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων