11/09/2019 11/09/2019 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ´ Αρχιερατικής Περιφερείας Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκη, Κληρικών της Μητροπόλεως μας, του Δημάρχου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, Αντιδημάρχων, καθηγητών και μαθητών, τελέστηκε ο Αγιασμός στα Σχολεία των Βρυσσών και του Βάμου Αποκορώνου. «Αγαπητά μας παιδιά, παιδιά ψημένα στην ύπαιθρο και στο...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:22

“Αγαπητά μας παιδιά να μελετάτε και να προσέχετε”

Διαδώστε:
“Αγαπητά μας παιδιά να μελετάτε και να προσέχετε”

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ´ Αρχιερατικής Περιφερείας Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκη, Κληρικών της Μητροπόλεως μας, του Δημάρχου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, Αντιδημάρχων, καθηγητών και μαθητών, τελέστηκε ο Αγιασμός στα Σχολεία των Βρυσσών και του Βάμου Αποκορώνου.

«Αγαπητά μας παιδιά, παιδιά ψημένα στην ύπαιθρο και στο βουνό, όσο περισσότερο μελετάτε τόσο περισσότερο θα σας βοηθάει ο Δάσκαλος· να ρωτάτε τους δασκάλους για τις αποριές και τους προβληματισμούς σας και θα βρίσκετε από τους δασκάλους σας αληθινές απαντήσεις. Να είστε μελετηρά και να προσέχετε πάρα πολύ. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχετε, εσείς και οι δάσκαλοι σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων