05/07/2022 05/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός μετέβη στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Ιουλίου, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου, Νικηφόρο Εικοσιδέκα και από τον Υπεύθυνο της Κατασκήνωσης,  Ευστράτιο Χατζηδάκη, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου...
05 Ιουλίου, 2022 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 16:23

Αγιασμός στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου ο Άγιος Παύλος

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου ο Άγιος Παύλος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός μετέβη στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Ιουλίου, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου, Νικηφόρο Εικοσιδέκα και από τον Υπεύθυνο της Κατασκήνωσης,  Ευστράτιο Χατζηδάκη, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου θηλέων.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε τα παιδιά της Ά Κατασκηνωτικής περιόδου, συνομίλησε με την Αρχηγό κ. Νεκταρία Μποτωνάκη και την Υπαρχηγό κ. Αργυρώ Ανιτσάκη ευχαριστώντας στο πρόσωπο τους όλα τα στελέχη που και αυτή την χρονιά με πνεύμα εθελοντισμού διακονούν στην γραφική και κατάμεστη από τα δέντρα που είχε φυτέψει με επιμέλεια και φροντίδα ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Καθηγουμένη της Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, καθώς και όλη την αδελφότητα, που με αγάπη τόσα χρόνια διακονεί και συνεχίζει αυτό το ευλογημένο έργο, όπου οι νέοι και οι νέες μας μέσα από δημιουργικές απασχολήσεις παιρνούν ωφέλιμα τις διακοπές τους, επικοινωνούν, εξασφαλίζουν ευχάριστη κοινωνική συμβίωση, αθλούνται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες αθλητικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους ασχολούνται με την δομή της κατασκήνωσης τους αφανείς όπως είπε διακονητές που η συμβολή και η βοήθεια τους είναι ευεργετική σε κάθε περίπτωση.

Στη συνέχεια, η Αρχηγός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του, για την όμορφη συζήτηση, επιφυλάσσοντας τους στο τέλος μία όμορφη έκπληξη με τραγούδια που τραγούδησαν όλα τα παιδιά μαζί δείχνοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων