17/12/2021 17/12/2021 Την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως π. Απόστολου Διαμαντούδη ο οποίος εκοιμήθη την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών, ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Μητροπόλεως, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 12:54

Εκοιμήθη ο Ιερέας π. Απόστολος Διαμαντούδης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Ιερέας π. Απόστολος Διαμαντούδης

Την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως π. Απόστολου Διαμαντούδη ο οποίος εκοιμήθη την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών, ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Μητροπόλεως, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά και στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό «ΜΑΡΤΥΡΙΑ» με τις εκπομπές που επιμελούνταν.

Ο αείμνηστος π. Απόστολος υπηρέτησε την τοπική Εκκλησία, στην περιοχή της Νέας Χώρας, με αγάπη και αφοσίωση.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 14:00 ώρα,στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας προβλεπομένων των μέτρων για την πανδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων