01/06/2020 01/06/2020 Eκοιμήθη o πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων. Μετά θλίψεως αγγέλλεται η προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη, πατρός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ.κ....
01 Ιουνίου, 2020 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 22:12

Eκοιμήθη ο πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου

Διαδώστε:
Eκοιμήθη ο πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου

Eκοιμήθη o πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Μετά θλίψεως αγγέλλεται η προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη, πατρός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ.κ. Δαμασκηνού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλή την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στην οικεία τους στον Πλατανιά Κυδωνίας (έναντι ξενοδοχείου santa Helena) από το πρωί της Τρίτης ώρα 9:00 και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 15:30.

Παράκλησις της οικογενείας: Αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων