21/07/2021 21/07/2021 Την Τρίτη 20 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Καθιανών Ακρωτηρίου όπου διακονεί ο π. Αλέξανδρος Τρύφων. Το παρών στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσαν Κληρικοί της Μητρόπολης, πλήθος ευσεβών προσκυνητών ανάμεσα των και του Γενικού...
21 Ιουλίου, 2021 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2021 - 12:51

Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στα Καθιανά Ακρωτηρίου

Διαδώστε:
Εορτασμός του Προφήτη Ηλία στα Καθιανά Ακρωτηρίου

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Καθιανών Ακρωτηρίου όπου διακονεί ο π. Αλέξανδρος Τρύφων.

Το παρών στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσαν Κληρικοί της Μητρόπολης, πλήθος ευσεβών προσκυνητών ανάμεσα των και του Γενικού Γραμματέως της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτού Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαξίμου Χαρακόπουλου, και του κ. Κωνσταντίνου Μυγδάλη, Συμβούλου της ΔΣΟ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Εικόνας του Προφήτη Ηλία πέριξ του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων