10/07/2020 10/07/2020 Σε εορτή αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε στην Ενορία του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών μίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. “Ζούμε δύσκολους καιρούς και θα ζήσουμε ακόμη δυσκολότερες ημέρες με την πανδημία του covid. Τα συσσίτια της Μητροπόλεως μας δοκιμάζονται, αλλά η αγάπη του κόσμου προσπαθεί με κάθε...
10 Ιουλίου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 12:13

Επίσκοπος Δορυλαίου: “Όσο δίνεις τόσο σου δίνει ο Θεός”

Διαδώστε:
Επίσκοπος Δορυλαίου: “Όσο δίνεις τόσο σου δίνει ο Θεός”

Σε εορτή αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε στην Ενορία του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών μίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

“Ζούμε δύσκολους καιρούς και θα ζήσουμε ακόμη δυσκολότερες ημέρες με την πανδημία του covid. Τα συσσίτια της Μητροπόλεως μας δοκιμάζονται, αλλά η αγάπη του κόσμου προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τους συνανθρώπους μας. Στη ζωή, αν θέλουμε να πολλαπλασιάζουμε, πρέπει να διαιρούμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεοφιλέστατος.

“Είναι μία αντιφατική έκφραση, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όσο δίνεις τόσο σου δίνει ο Θεός. Το έχουμε ζήσει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε με την αγάπη να το ζούμε” κατέληξε ο Επίσκοπος.

Πολλοί άνθρωποι παρευρέθηκαν και σε αυτή την φιλανθρωπική συγκέντρωση που έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπο και αναγκεμένο αδελφό μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων