18/02/2019 18/02/2019 Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία  στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών ”ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος” και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “ο Άγιος Γεώργιος“. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Πως θα μοιραστούμε τον παράδεισο αν δεν μπορούμε τα μοιραστούμε λίγο από το αίμα μας! Δίνοντας...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2019 - 10:49

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μητρ.Κυδωνίας

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία στην Μητρ.Κυδωνίας

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία  στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών ”ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος” και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “ο Άγιος Γεώργιος“.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Πως θα μοιραστούμε τον παράδεισο αν δεν μπορούμε τα μοιραστούμε λίγο από το αίμα μας! Δίνοντας το αίμα μας σήμερα, μπορεί αύριο να είμαστε εμείς που θα το χρειαστούμε.

Γνωρίζουμε την προθυμία σας και ελπίζουμε, ότι θα ακολουθήσετε πιστά τα βήματα του πρώτου και μεγάλου αιμοδότη Ιησού Χριστού.

(Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζουν, ότι δεν επιτρέπεται να έχουν προηγουμένως πάρει κάποιο φάρμακο, ούτε παυσίπονο, δύο ημέρες πριν  την  αιμοδοσία. Προκειμένου μάλιστα για αντιβιοτικό, θα πρέπει να  έχουν περάσει δύο έως τρεις ημέρες από την λήψη του φαρμάκου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων