08/10/2021 08/10/2021 Στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που δοκιμάζεται εδώ και ημέρες από τους σεισμούς, οδεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Kυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος οδηγεί το μικρό φορτηγό με αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως....
08 Οκτωβρίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 15:34

Φορτηγάκι αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Φορτηγάκι αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που δοκιμάζεται εδώ και ημέρες από τους σεισμούς, οδεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Kυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος οδηγεί το μικρό φορτηγό με αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης, με ένα δεύτερο αυτοκίνητο τον συνοδεύει ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε και η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος προς όλους εκείνους που διακόνησαν εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί και αυτή η Αποστολή της αγάπης για τους σεισμόπληκτους που δοκιμάζονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων