01/12/2022 01/12/2022 Ημερίδα για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διά της Δομής Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 7μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωνσταντινουπολειάδα» στη Ν. Χώρα με εισηγητές αξιωματικούς από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την κ. Αργυρώ Παρδαλάκη, συνιδρύτρια και Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων Δομής Επαγρύπνησης...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 15:37

Ημερίδα για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από την Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ημερίδα για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από την Μητρόπολη Κυδωνίας

Ημερίδα για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διά της Δομής Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 7μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωνσταντινουπολειάδα» στη Ν. Χώρα με εισηγητές αξιωματικούς από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την κ. Αργυρώ Παρδαλάκη, συνιδρύτρια και Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων