28/08/2022 28/08/2022 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που βρίσκεται στο Πεδίο Βολής στο Χορδάκι Ακρωτηρίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και Κληρικών της Μητρόπολης, παρουσία Εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων από όλα τα σώματα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, Την Παρακευή 26 Αυγούστου, τελέσθηκε μνημόσυνο για τους πεσόντες...
28 Αυγούστου, 2022 - 20:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 20:10

Μνημόσυνο και επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους

Διαδώστε:
Μνημόσυνο και επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που βρίσκεται στο Πεδίο Βολής στο Χορδάκι Ακρωτηρίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και Κληρικών της Μητρόπολης, παρουσία Εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων από όλα τα σώματα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, Την Παρακευή 26 Αυγούστου, τελέσθηκε μνημόσυνο για τους πεσόντες αεροπόρους κατά τη διάρκεια του καθήκοντος και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού.

 

Ευστράτιος Χατζηδάκης Δ/ντής Γραφείου Τύπου της Ι.Μ.Κ.Α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων