02/08/2021 02/08/2021 Μία όμορφη μουσική  βραδιά αναμνήσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργάνωσε ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης μαζί με την εθελοντική ομάδα «η γειτονιά μας τα Λενταριανά», και την συμμετοχή και άλλων ερασιτεχνών τραγουδιστών και συνεργατών, την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, στο γραφικό θεατράκι των Λενταριανών. Ο κ. Γρηγοράκης μαζί με τον κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη και την κ. Λένα Μπικάκη...
02 Αυγούστου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 21:30

Μουσική βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα Χανιά

Διαδώστε:
Μουσική βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα Χανιά

Μία όμορφη μουσική  βραδιά αναμνήσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργάνωσε ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης μαζί με την εθελοντική ομάδα «η γειτονιά μας τα Λενταριανά», και την συμμετοχή και άλλων ερασιτεχνών τραγουδιστών και συνεργατών, την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, στο γραφικό θεατράκι των Λενταριανών.

Ο κ. Γρηγοράκης μαζί με τον κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη και την κ. Λένα Μπικάκη από την ομάδα των Λενταριανών, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, παραδίδοντας τα χρήματα και τα αγαθά που μαζεύτηκαν,  στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την ενέργεια τους αυτή ειδικά σε εποχές δύσκολες, που η φτώχεια και η ανέχεια συνεχίζουν να μαστίζουν μεγάλο ποσοστό των συνανθρώπων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων