10/11/2020 10/11/2020 “Ο Άγιος Νεκτάριος είναι ο Άγιος της αγάπης, της ταπείνωσης και της υπομονής” τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στο Θείο Λόγο του, ανήμερα της εορτής του Αγίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως των Χανίων στα Παχιανά, όπου διακονεί ως ιερατικός προϊστάμενος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 20:08

“Ο Άγιος Νεκτάριος είναι ο Άγιος της αγάπης, της ταπείνωσης και της υπομονής”

Διαδώστε:
“Ο Άγιος Νεκτάριος είναι ο Άγιος της αγάπης, της ταπείνωσης και της υπομονής”

“Ο Άγιος Νεκτάριος είναι ο Άγιος της αγάπης, της ταπείνωσης και της υπομονής” τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στο Θείο Λόγο του, ανήμερα της εορτής του Αγίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως των Χανίων στα Παχιανά, όπου διακονεί ως ιερατικός προϊστάμενος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης.

Παράλληλα τόνισε ο Σεβασμιώτατος ότι ο Άγιος Νεκτάριος παρά τις αντίξοες συνθήκες, στους έσχατους καιρούς έγινε πρότυπο αρετής τελειώσεως, οδοδείκτης και παράδειγμα για όλους εμάς….

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό στον Άγιο Νεκτάριο Κάτω Σούδας όπου διακονεί ο Πρωτ. Νεκτάριος Χριστοδουλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων