13/02/2020 13/02/2020 Με την πνευματική ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Χρυσόστομου Χρυσόπουλου ολοκληρώθηκε ο κύκλος πνευματικών ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Δ´ Χαραλάμπειων που συντόνισε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός. Ο π. Χρυσόστομος, ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του με τον τίτλο «καρναβαλιστές της φιλανθρωπίας»....
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 12:38

Ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος έκλεισε τον κύκλο ομιλιών των Δ’ Χαραλαμπείων

Διαδώστε:
Ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος έκλεισε τον κύκλο ομιλιών των Δ’ Χαραλαμπείων

Με την πνευματική ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Χρυσόστομου Χρυσόπουλου ολοκληρώθηκε ο κύκλος πνευματικών ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Δ´ Χαραλάμπειων που συντόνισε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός.

Ο π. Χρυσόστομος, ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του με τον τίτλο «καρναβαλιστές της φιλανθρωπίας».

Την εξαίσια ομιλία χαιρέτισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Χρυσόστομο από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών καθώς και όσους παρακολούθησαν και συμμετείχαν αυτές τις 15 ημέρες στις πνευματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δ´ Χαραλάμπειων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων