11/09/2021 11/09/2021 Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ο παρεπιδημών στην Ελλάδα Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, παρουσία και του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Ι. Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 10:40

Ο Επίσκοπος Κεράμων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κεράμων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ο παρεπιδημών στην Ελλάδα Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καναδά, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, παρουσία και του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Ι. Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεράμων κ. Βαρθολομαίο για την ευγενική επίσκεψη του, του προσέφερε συμβολικά δώρα και του ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα Αρχιερατικά καθήκοντά του, τα οποία είθε να είναι άλυπα, καρποφόρα, πληθωρικά και Θεοσκέπαστα.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Δ/ντη του Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη ξενάγησαν τον Θεοφιλέστατο στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία και της δικτυακής τηλεοράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων