27/08/2022 27/08/2022 Πανηγυρικά και με Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του φιλοξενουμένου Μητροπολίτη Προικονήσου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωσήφ και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, τελέσθηκε ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Φανουρίου στην ομώνυμη Ενορία που διακονεί ο Αναπληρωτής Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων κληρικών της Μητροπόλεως...
27 Αυγούστου, 2022 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2022 - 18:04

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στον Κ. Γαλατά

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στον Κ. Γαλατά

Πανηγυρικά και με Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του φιλοξενουμένου Μητροπολίτη Προικονήσου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωσήφ και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, τελέσθηκε ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Φανουρίου στην ομώνυμη Ενορία που διακονεί ο Αναπληρωτής Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων κληρικών της Μητροπόλεως μας ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ε’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης.

Στο Ιερό Αναλόγιο διακόνησε ψάλλοντας Βυζαντούς ύμνους ο Άρχων Υμνωδός της Μ.Χ.Ε. Κων/νος Στεφανάκης με μαθητές του ενώ η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε και σε απευθείας σύνδεση από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεως Κυδωνίας Μαρτυρία.

Με λόγια αγάπης, τονίζοντας την χρόνια αδελφική φιλία τους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικονήσου ο οποίος κήρυξε με τον μεστό του Θεολογικό Λόγο το Θείο κήρυγμα αναφερόμενος στον Άγιο Φανούριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων