03/06/2020 03/06/2020 Η ετήσια Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων θα εορτασθή κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα: ​​ Σάββατο, 6 Ιουνίου (Ψυχοσάββατον) ​07:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατικόν Συλλείτουργον, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, μετά Ιερού Μνημοσύνου των αοιδίμων Κτητόρων της Μονής, Ιερεμίου και Λαυρεντίου των Τζαγκαρόλων και εξαιρέτως τεσσαρακονθημέρου Ιερού Μνημοσύνου του μακαριστού...
03 Ιουνίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 22:09

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων

Η ετήσια Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων θα εορτασθή κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα:

​​ Σάββατο, 6 Ιουνίου (Ψυχοσάββατον)

​07:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατικόν Συλλείτουργον, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, μετά Ιερού Μνημοσύνου των αοιδίμων Κτητόρων της Μονής, Ιερεμίου και Λαυρεντίου των Τζαγκαρόλων και εξαιρέτως τεσσαρακονθημέρου Ιερού Μνημοσύνου του μακαριστού αδελφού της Ιεράς Μονής μας, π. Συμεών Λιονάκη.

​19:00 μ.μ.: Επίσημος υποδοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, κομίζοντος την Τιμίαν Κάραν του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ιωάννου του Ερημίτου και εν συνεχεία, ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Πεντηκοστήςπροεξάρχοντος αυτού, ως εκπροσωπου της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού ημών Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

​​​Κυριακή 7 Ιουνίου (Πεντηκοστής)

​07:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατικόν Συλλείτουργον, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ.Ειρηναίου, μετά το πέρας της οποίας θα τελεστή ο Εσπερινός της Γονυκλισίας και η Ιερά Λιτάνευσις.

​19:00 μ.μ.: Κανών Ικετήριος προς την Παναγίαν Τριάδανκαί Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

​​Δευτέρα 8 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος)

​07:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατικόν Συλλείτουργον, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

​19:00 μ.μ.: Μεθέορτιος Εσπερινός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων