24/09/2022 28/09/2022 Πανηγυρικά παρουσία εκατοντάδων πιστών και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η Θεομητορική εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που φέρουν το όνομα της. Στα Ενορία Αγίας Τριάδος Κορακιών όπου υπάρχει το ομώνυμο παρεκκλήσιο τελέσθηκε την παραμονή της εορτής Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο Μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 14:05

Πλήθη προσκυνητών στην χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Πλήθη προσκυνητών στην χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Πανηγυρικά παρουσία εκατοντάδων πιστών και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η Θεομητορική εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που φέρουν το όνομα της.

Στα Ενορία Αγίας Τριάδος Κορακιών όπου υπάρχει το ομώνυμο παρεκκλήσιο τελέσθηκε την παραμονή της εορτής Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο Μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο, παρουσία Κληρικών και Λαϊκών καθώς και Αρχών του Τόπου.

Κτισμένος από την Οικογένεια Πεδινάκη, ο ναός, στολίζεται κάθε χρόνο τη μέρα της γιορτής του με κλαδιά μυρτιάς τόσο εσωτερικά όσο και στην είσοδο του.

Η οικογένεια των αφιερωτών κάνει ποετοιμασίες για τον εσπερινό και τη λειτουργία που συνοδεύεται από κέρασμα σε όσους πιστούς τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων